Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή προς κάθε "αθώο" ψηφοφόρο/υποστηρικτή της ΧΑ..

Από Rossonero Phoenix
Δεν ξέρω τι έκανες αυτό το βράδυ της Τρίτης και που ήσουνα..
Δεν έχει και πολύ σημασία.. 
Γιατί όπου κι αν νομίζεις ότι ήσουνα, ότι κι αν νομίζεις ότι έκανες, στην πραγματικότητα ήσουνα στο Κερατσίνι και όπλιζες το χέρι ενός δολοφόνου φασίστα-νεοναζί.
Του έδινες στο χέρι, το κέρατο που έχωσε στην καρδιά ενός 34χρονου παιδιού. 
Και δεν του το έδωσες μόνο τώρα. 
Μοίρασες αμέτρητα τέτοια μαχαίρια, που σαν στόχο έχουν τις καρδιές αγωνιστών, την στιγμή που ψήφιζες αυτή τη συμμορία "για να μπει στη βουλή και να τους δείξει"...
 
Δικαιολογίες του τύπου "μα,δεν ήξερα τι είναι η χρυσή αυγή" έχουν πάψει από καιρού να είναι αποδεκτές.

Δεν είσαι άμοιρος ευθυνών...
Το αντίθετο θα έλεγα..

Είσαι κι εσύ ηθικός αυτουργός αυτής της δολοφονίας, όπως και της προ ημερών επίθεσης στο Πέραμα, όπως και των πυροβολισμών στην Μανωλάδα όπως και αμέτρητων ακόμα επιθέσεων.. 
Και ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, είτε το θες είτε όχι..
Ήρθε ο λογαριασμός, και θα την πληρώσεις κι εσύ την μερίδα που σου αναλογεί..

Η οργή απόψε, ξύπνησε. Κι έρχεται σαν χείμμαρος να σας πνίξει...
...Καλό ταξίδι Παύλο

19 σχόλια:

  1. Χειρότερος και από αυτούς που κράζεις γίνεσαι, δεν ρίχνεις μια βουτιά και εσύ μέσα στο ποτάμι μαζί με όλους τους καμένους αυτού του τόπου...καινούργια μόδα μετά τις ομάδες να έχουμε και τα κόμματα εκτός καφενέ...Για την παιδεία που απέκτησε από το σχολείο και την κοινωνία ο δολοφόνος τι θα κάνεις? ξέχασα μέσα σε αυτή την κοινωνία βρίσκεσαι και εσύ οπότε και εσύ ηθικός αυτουργός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι είμαστε ηθικοί αυτουργοί, ο καθένας στη μερίδα που του αναλογεί. Το χειρότερο από όλα, κυριολεκτικά το χειρότερο, είναι ότι δεν θα παραδειγματιστούμε, θα αφήσουμε τον φασισμό να εξελιχθεί. Κι όταν θα χτυπήσει και τη δική μας την πόρτα δεν θα μετανιώσουμε, γιατί δεν διαθέτουμε τα εφόδια ως λαός για να βλέπουμε τα σφάλματά μας και να τα διορθώνουμε. Δεν θα καταλάβουμε τίποτα κι απλώς θα κλαίμε μοιρολατρικά. Μας ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο φασισμός έχει πλέον εξελιχθεί και ο οποιοσδήποτε μπορεί να φοράει αυτό το προσωπείο και το χειρότερο είναι ότι αυτός που το φοράει δεν παρατηρεί ότι κοιτάει μέσα από τις δύο τρύπες του προσωπείου αυτού...ας αναλογιστούμε βαθύτερα τι φταίει και να μην ψάχνουμε για εξιλαστήριο θύμα… γιατί αν πρέπει να εξαλείψουμε τον φασισμό θα πρέπει να πολεμήσουμε και πολλούς που δεν γνωρίζουν ότι και οι ίδιοι λειτουργούν φασιστικά και εκεί αν είναι δύσκολη η μάχη γιατί ενδεχομένως να πρέπει να παλέψουμε ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Φυσσας (που προσωπικα δε τον ξερω) ανηκει στο χωρο του hip hop , σωστα; Εφοσον εσυ που εγραψες την τρομοκρατικη" αυτη "επιστολη" εισαι φιλος του ή fan του , θα γνωριζεις λοιπον και για τις εγκληματικες δρασης του χωρου αυτου. Ποια η αποψη σου γι αυτο; Με τι εισαι κατα; με τη βια ή με την πολιτική βία. Στη Αθήνα ζεις μεγάλε , έχεις μαθει να ζεις μεσα στη βια , τι σε χαλασε ξαφνικά; Και γι αυτο ερχεται το ρευμα των "αντιφασιστων" τωρα για να κυνηγησει με βια και μισος τους "φασιστες" τις χωρας αυτης. Εμπρος ήρωές μας , εσας περιμεναμε τοσα χρονια για να σωθουμε....μαθετε λοιπον ολοι εσεις οι αντιφασιστες πως ειστε το ιδιο κολλημενοι με αυτους που μισειτε. Ολοι ειμαστε ρατσιστες , ακομα και αυτοι που λενε πως ειναι , ειναι ρατσιστες με τους ρατσιστες. Ξεμπερδεψτε το μυαλο σας και βρειτε αλλες ασχολιες στη ζωη σας περα απο τον χουλιγκανισμο. (Για τη βια στο φιλικο της ΑΕΚ δε μιλαει κανεις, αλλα ξεχασα...οι ομαδες δεν ειναι πολιτικες ιδεες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *(ακομα κι αυτοι που λενε πως δεν ειναι , ειναι ρατσιστες με τους ρατσιστες)

      Διαγραφή
    2. Οι σκεψεις σου με αηδιαζουν περισσοτερο κι απο αυτες των χρυσαυγιτων..Δεν γινεται εν ετη 2013 να υποστηριζεις πως "ειμαστε ολοι ρατσιστες". Μαθε επισης ανοητε πως οποιος ειναι αντιθετος με τους ρατσιστες δεν ειναι ρατσιστης, η αρνηση της αρνησης ειναι καταφαση εδω κι χιλιαδες χρονια. Οποτε εξισωνοντας τους αντιφασιστες με τους φασιστες ειναι ενα χυδαιο πραγμα να κανεις κι δεν ωφελει κανεναν παρα τους φασιστες κι μονο! Αν ενω το διαβαζεις σκεφτεσαι να ξεκινησεις να με βριζεις κι να κραζεις παλι τα παντα καλυτερα μην το κανεις. Απλα σκεψου λιγο καλυτερα τι υποστηριζεις

      Διαγραφή
    3. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ (5.13) ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΠΟΨΗ", ΓΕΛΟΙΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ. ΠΟΥΛΟ.

      αρουραιος της αγαπης

      Διαγραφή
    4. ακομη, ρε ΖΩΑΔΙ, ο ρατσισμος και ο φασισμος ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ εννοιες και δεν μπορεις να τις χρησιμοποιεις οπως σε βολευει εσενα επειδη τα επιχειρηματα σουε (και ο εγκεφαλος σου)ειναι πιο τιποτενια και απο κουραδα σαλιγκαριου. Σε ελευθερη μεταφραση, ρατσιστης ειναι αυτος ο κλασικος ανεγκαφαλος ΣΤΟΚΟΣ που του φταινε οι διαφορετικοι ( μεταναστες, ομοφυλοφιλοι κλπ) επειδη τον γαμαει το αφεντικο του στη δουλεια και ντρεπεται να πει οτι εχει ερωτικες φαντασιωσεις με αντρες. ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ειναι αυτος ο μη κλασικος ανθρωπος που θελει τον κοσμο ελευθερο απο ρατσιστες σε αυτη την κατηγορια βρισκεται το ατομο που εγραψε την παραπανω επιστολη.
      ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΒΛΗΤΟ. ΥΠΟΥΛΗ ΜΥΞΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΜΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ "ΕΓΚΕΦΑΛΟ" ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΔΙ.

      αρουραιος της αγαπης vol.2

      Διαγραφή
    5. Χμ.. Αν ήταν δολοφονία Φασίστα απο Αντιφασίστα θα ήταν όμως ξεβρόμισμα του τόπου ε?...
      (δεν είμαι ο αρχικός σχολιαστής) αλλά είμαι ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
      η επίθεση προφανώς είναι κατακριτέα, και όπως δεν στέκει το επιχείρημα "ξεβρόμισε ο τόπος απο Αλβανό/Πακιστανό" απο ακροδεξιούς, δε στέκει και το "είστε όλοι ζωα μαλάκες Χ.Αυγήτες, σαν αξίζουν κρεμάλες", που λένε οι Ακροαριστεροί.

      Φίλε ανώνυμε της (7.08) ο τρόπος έκφρασής σου, κι ας σε προσβάλει ο άλλος, δείχνει οτί ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙΣ απο μίσος (ταξικό? δ νομίζω..) και κάνει αποκρουστική την ιδέα συναναστροφής μαζί σου. Αλλωστε το «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες» έχει αξία στα ΔΥΣΚΟΛΑ και εκεί που διαφωνείς εκ ρίζας.
      Εσύ μάλλον θα προτιμούσες, να αρπάξεις ένα ξύλο και να του το φέρεις στο κεφάλι. Πώς λέγεται αυτό, αριστερο-φασίστας??

      Διαγραφή
    6. ναι, και μισος ταξυκο εχω και μισος για κατι ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ/ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. Δεν τους ειδα ομως να καταδικαζουν την βια των αφεντικων, την βια των μπατσων, των φασιστων και των κυβερνησεων. Βια φιλε μου ειναι να χανεις το παιδι σου απο μαχαιρι, απο πεινα, απο αυτοκτονια. Βια ειναι να μην θες να ξυπνησεις το πρωι για να πας σε μια δουλεια που σε παρενοχλουν, σε εχουν απληρωτο και σε διαταζουν. Βια ειναι να φοβασαι να μιλησεις για να μην μπεις στη φυλακη ή στο χωμα. Βια ειναι να το σκας απο την χωρα σου επειδη εχει πολεμο και χουντα, να ξεφευγεις απο τις ναρκες στα συνορα, απο τα αυτοματα των συνοριοφυλακων, απο τα σαπιο καραβα του δουλεμπορου σου και αφου καταφερνεις να γλιτωσεις να ερχεσαι σε μια "πολιτισμενη" χωρα και να σου σπανε το κεφαλι κατι "απογονοι του κολοκοτρωνη". Ολα αυτα κι αλλα πολλα ειναι βια. Αν λοιπον εισαι κατα της βιας οπως λες, φροντισε να αντιληφθεις ποια ειναι η βια και μην μας ζαλιζεις με τις πασιφιστικες σου αποψαρες. Αυτες βαλανε το μαχαιρι στο χερι του φασιστα. Αμε στο διαολο κι εσυ τωρα που εχεις και αποψη περι βιας.

      ΥΓ. δεν ειμαι ανωνυμος ειμαι ο αρουραιος της αγαπης και οι αρουραιοι της αγαπης δεν ειναι ουτε αριστεροι ουτε φασιστες..
      ΥΓ2 δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα, για αυτο φροντισε να μην μου απαντησεις ή αν μου απαντησεις να πεις κατι εξυπνο. Η ηλιθιοτητα με εξοργιζει.

      Διαγραφή
    7. Φιλαράκι η τάση σου που το παίζεις επιστήμονας της βίας λες και την έχεις σπουδάσει, και οι άλλοι οι μαλάκες «να πάνε στο διάολο που έχουν άποψη», έχει πολλή πλάκα.
      Ειδικά όταν λες πριν: «Βια ειναι να φοβασαι να μιλησεις για να μην μπεις στη φυλακη ή στο χωμα.»
      Ας βγάλω το σκασμό λοιπόν, γιατί αν είμασταν απο κοντά θα κινδύνευα. Βουτιγμένος στη βία είσαι αφού φανατισμένος είσαι, ακόμα και μια ψηφιακή κουβέντα σε πόλεμο τη μετατρέπεις.

      Ναι, μην ανταλλάξεις απόψεις. Μίλα μόνο με τα φιλαράκια σου όπου συχνάζεις, να κάνει ο ένας στον άλλο πλύση εγκαφάλου στο τι είναι ΚΑΛΗ και ΚΑΚΗ ΒΙΑ.....
      Φυσικά και είναι όλα αυτά που είπες μορφές Βίας.
      Αλλά τί κάνεις γιαυτό, διαλέγεις κάποιες απο αυτές και τις κάνεις αποδεκτές???
      Θυμίζει Ισλάμ αυτό, επιτρέπεται σφάξιμο για το τάδε ηθικό/θρησκευτικό λόγο και είναι Ιερό. Όλα τα άλλα όμως πούλο με λιθοβολισμό.

      Τέλος πάντων καλή συνέχεια στον εγωιστικό σου αγώνα.

      ΥΓ. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Αρουραίος της αγάπης, και ούπε με ενδιαφέρει. θα'πρεπε? Σαν άνθρωπο σε αντιμετοπίζω που ζούμε στο ίδιο μπορδελάκι. Αλλά εσύ βέβαια είσαι της ταμπέλας και του φακελώματος, γιατί είμαι "ΠΑΣΙΦΙΣΤΑΣ", και αν με ήξερες θα με έδειχνες με το δάχτυλο.
      ΥΓ2. Αφού δε γουστάρεις μην απαντήσεις, αν είναι απλώς να με βρήσεις λίγο ακόμα, το πιάσαμε αυτό.

      Διαγραφή
    8. re skato kariolh!!
      th paei na pei oti dn tn ixere proswpika??
      opoios k an htan to idio tha ekane..!xathike enas anthrwpos opws exoun xathei h travmatistei sovara para pola atoma!
      esy katse pexe to poutsaki sou k ase tous''hrwes'' opws les
      k esy toubeki!
      einai thema epiviwshs pia malaka!

      Διαγραφή
    9. ρε "φιλαρακι" σου ειπα εγω ειμαι αρουραιος ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που σημαινει οτι δεν μου αρεσει η βια, μου αρεσει ο κοσμος να ειναι ελευθερος, χαρουμενος κι αγαπημενος. Για αυτο το λογο λοιπον θελω μια κοινωνια δικαιη. Βαλε τωρα το μυαλο σου να δουλεψει πως μπορει να γινει αυτο πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
  5. συγνωμη ρε φιλε που ειμαι ρατσιστης με τους φασιστες ανεγκεφαλους δολοφονους χρυσα αυγητες αυτοι ειναι επικινδυνη.Δεν είμαστε ολοι ηθικοί αυτουργοί για αυτα που γινονται και να χαιρεσε που θα ερθει το ρευμα των "αντιφασιστων" να τους κυνηγησει ,γιατι και το δικο σου κεφαλι θα φανε αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μη συγχέουμε τα πάντα. Η κοινωνία δεν είναι όλη υπεύθυνη για τις πράξεις μιας μερίδας ή λίγων ατόμων. Ο πιο ανεκπαίδευτος άνθρωπος έχει μάθει από μόνος του οτι ο φόνος είναι λάθος. Το να ψηφίσει κάποιος Χ.Α. σημαίνει ότι παίρνει την ευθύνη να γνωρίζει τι υποστηρίζει και οτι υποστηρίζει ένα συμμορίτικο και βίαιο κόμμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι, εάν όχι απέναντι στο νόμο απέναντι στην κοινωνία, ηθικός αυτουργός. Το να δολοφονήσει ένας φασίστας, πάει να πει ότι νομίζει πως ξέρει ήδη αρκετά για να το κάνει αυτό. Δεν υπάρχει εδώ συλλογική κοινωνική ευθύνη, η ευθήνη πηγαίνει στο κάθε μέλος και ψηφοφόρο της Χ.Α. γιατί κάνει τη φασιστική βία παράσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η έννοια της λέξης "φασισμός" σήμερα χρησιμοποιείται πολλές φορές για να χαρακτηρίσει πρόσωπα, θεσμούς ή καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με την αρχική έννοια του όρου. Το ουσιαστικό "φασισμός" και το επίθετο "φασίστας" χρησιμοποιούνται σήμερα πολλές φορές και σε μια πολύ ευρύτερη έννοια, προσδιορίζοντας ως "φασισμό" !!!!!!γενικά κάθε άδικη, αντιδημοκρατική και βίαιη πράξη, ιδεολογία,!!!!!! συναίσθημα, συνήθεια στο χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της οικογένειας, και των σχέσεων


    Οπότε είτε σας αρέσει είτε όχι να ξέρετε ότι πολεμάτε τους φασίστες με φασισμό.Την ίδια παιδεία έχετε με αυτούς όσο και να παρακαλάτε για το αντίθετο.. Βία στην βία, τα σύνθημα σας???...Φασισμό στον φασισμό το καινούργιο σας σύνθημα Μην ντρέπεστε φωνάξτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΒΓΕΙΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Ο 45 ΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΛΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΕΧΘΕΣ ΚΑΨΑΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βγηκε*
      τον*
      λοιπον*
      την ελλαδα και οχι την ελλας*
      μαθε ελληνικη ορθογραφια και γραμματικη μιας κι εισαι ελληνας, γιατι οι πακιστανοι που ειναι 1 χρονο στην ελλαδα καλυτερα γραφουν.

      υγ, 20 εναντιον 1 και παλι τις εφαγε ο 45χρονος οπως λες. Την επομενη να ειστε 50 εναντιον 1 μηπως και δεν χρειαστει να βγαλετε μαχαιρι.

      Διαγραφή
  9. ο Φύσσας κοπανούσε όποιον διαφωνούσε. Μη κλαψομουνιάζετε τώρα που βρέθηκε σε λάθος μέτρα. Το θέμα είναι οτι βλέπω όλους του συνταγματικού τόξου να είναι μέσα στην χαρά και με χαμόγελα για το ότι ένας καθυστερημένος σκότωσε έναν άλλον και αυτοί έχουν να μας προϊδεάζουν για την μετά τις εκλογές συνεργασία τους για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της Ελλάδας...την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....γελοία ανθρωπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή