Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται στο όνομα της δημοκρατίας


Σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν την "τιμητική" τους οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι.

Τα δικαστήρια μυρίζουν '67, τανκς και ΕΑΤ-ΕΣΑ.

Αυτοί που τόσα χρόνια καταστρέφουν τις ζωές μας, στέκονται απέναντι μας και μας κουνάνε το δάχτυλο.

Αυτοί που, ως νέα τάγματα εφόδου κι ασφαλείας (γερμανικά SA και SS), κυνηγούν και επιτίθενται στους εξαθλιωμένους και τους αγωνιστές, κυκλοφορούν ελεύθεροι, παρεχόμενοι δηλαδή πλήρη πολιτική κάλυψη απ'το καθεστώς, προστατεύονται και ενισχύονται απ'τις θεσμιμένες ακροδεξιές συμμορίες της Αστυνομίας (ΜΑΤ,ΔΙΑΣ,ΔΕΛΤΑ κλπ).

Αυτοί (σ.σ. οι τελευταίοι) που σε κάθε αντίδραση γεμίσαν τα πνευμόνια μας με χημικά,τα σώματά μας με μελανιές,τα κεφάλια μας με αίμα, από την Κυριακή έχουν επιδωθεί σε ένα όργιο βασανιστηρίων των κρατουμένων,με ηλεκτροσόκ,εξευτελιστικα γδυσίματα,τραβήγματα μαλλιών,ξυλοφόρτωμα,άρνηση νοσηλείας και καταγραφή όλων των παραπάνω και άλλων ακόμα πιο ανατριχιαστικών από τους βασανιστές για το "προσωπικο αρχείο" τους.

Αυτοί που πριν 4 χρόνια αποκαλούσαν τα παιδιά σου "κουκουλοφόρους" και "μπαχαλάκηδες", "παιδιά χωρίς μέλλον και όραμα" που "καίνε την Αθήνα χωρίς λόγο και αιτία", πέρσυ βάλλονταν εναντίον των "αγανακτισμένων πλατειών" μιλώντας για περιθωριοποιημένα στοιχεία που έχουν καταλάβει και λυμαίνουν τις πλατείες,ντροπιάζοντας την χώρα στο εξωτερικό. Τον φλεβάρη βάφτισαν κι εσένα(που κατέβηκες στην μεγαλειώδη διαδήλωση της 12ης Φλεβάρη και στήριξες έστω και ψυχολογικά τα στημένα πύρινα οδοφράγματα) κουκουλοφόρο,ασφαλίτη,πράκτορα και προβοκάτορα.
Πριν μερικές μέρες βάφτισαν πάλι τους γείτονες και τα παιδιά σου τρομοκράτες,και δημοσίευαν τις φωτογραφίες τους,σκυλεύοντας τους ως άλλους επικυρηγμένους σε σαλούν του φαρ ουέστ.
Πριν 5 μέρες βάφτισαν τους αντιφασίστες "άκρο" και τους φασίστες "κατοίκους". Και χθές βάφτισαν "άκρα" και τους συναδέλφους σου,τους φίλους σου,που 6 μήνες δουλεύουν απλήρωτοι σαν σκλάβοι(ή μάλλον χειρότερα από σκλάβοι,αφού ούτε για το φαί τους δεν πληρώνονταν)!

Το γράμμα με τις 3 γραμμές των συντρόφων,γραμμένο μέσα από τις αίθουσες των χουντικών δικαστικών αποφάσεων,όσο απλοϊκό σύντομο και συναισθηματικό κι αν είναι,περιλαμβάνει όλη την ουσία.:



"Σήμερα εμφύλιος πόλεμος κηρύχθηκε από το κράτος. Όσους δεν σκοτώνουν τα μαχαίρια των φασιστών, τους στέλνουν στη φυλακή, χουντικές δικαστικές αποφάσεις.

Καλούμε τους αγωνιστές και όσους νιώθουν πώς ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι κενές λέξεις, αλλά στάση ζωής, να συνειδητοποιήσουν την ιστορική στιγμή που ζούμε και να πράξουν ανάλογα.

Οι Ιδέες δεν καταστέλλονται και δεν φυλακίζονται.



Οι 15 συλληφθέντες, αντιφασιστές – αντιφασίστριες."




Αυτά τα λίγα λόγια άκουσα,απ'τα χείλη της συντρόφισσας που μας μετέφερε χθες αργά το βράδυ το χειρόγραφο των παιδιών,και η τρίχα μου σηκώθηκε,και τα μάτια μου βούρκωσαν.

Ο εμφύλιος έχει ξεκινήσει απο καιρό,αλλά δεν είχε κυρηχθεί επίσημα. Εχθές,έμμεσα,κυρήχθηκε κι επίσημα.

ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ.
Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ.
Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ.
Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 15 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!
ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ!
ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ!
ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ή ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.